Eitje met BAS

Het begon raar tussen BAS en mij. Ik dacht namelijk heel even dat hij misschien wel zelf een berichtje had geplaatst, op deze site, op deze plek. Onder mijn naam. Het was een wat slordig gekopieerd tekstje met een link naar .. BAS. Wie BAS? Ik klikte en zag meerdere gezichten, altijd jong, gedreven, en net als ik op zoek naar een schonere wereld. Ach, BAS…

Ik belde hem op, in Rotterdam, om te vragen of hij ons kende en afwist van dat bericht. Maar nee, BAS had geen berichten schrijvend hackertje in dienst en 0M? Nooit van gehoord. Ik nam me voor om dat berichtje over BAS ooit eens te herschrijven.

BAS kwam eerder terug in mijn leven dan ik had durven dromen, namelijk twee dagen later al, aan het ontbijt. Het Energieontbijt. We deden het bekende rondje en bijna helemaal aan het einde van dat rondje hoorde ik twee stoelen naast mij iemand zeggen dat hij BAS was. Ik herhaalde zijn naam. Dé BAS? Ja, die.. uit Amsterdam. Wij Amsterdammers hebben er dus ook één, een eigen BAS. Een BAS die ons toch wel bleek te kennen of in ieder geval te vinden. We hadden elkaar nu gevonden.

Samen met BAS hebben we een eitje gegeten en we hebben elkaar wat verteld over wat ons zoal bezig houdt in het leven. Een 0M-metje hebben we nog niet gemaakt. Zullen we dan een keer doen? Wat vind jij, BAS?

 

En o ja, dat eerste berichtje, dat had mijn mede-initiatiefnemer en buurvrouw Pauline Westendorp op de site gezet: altijd scherp als het gaat om scouten van interessante samenwerkingspartners, snel, en daadkrachtig: plakken, plaatsen, doen. Iemand met wie ik, weet ik nu, kennelijk blind mijn wachtwoorden deel.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.