10.000 euro voor nul op de meter in provincie NH

De Provincie Noord Holland heeft een miljoen euro vrijgemaakt voor duurzame renovaties. Het doel is woningeigenaren “net even dat extra zetje te geven te investeren in een duurzame verbouwing”.

Gedeputeerde Jaap Bond kondigde de zogeheten ‘uitvoeringsregeling subsidie duurzaam renoveren Noord Holland’ aan tijdens een landelijke bijeenkomst voor de bouw- en installatiebranche. “Dit levert de sector meer werk op en dus banen,” zo meent Bond. De aangekondigde regeling start per januari 2015 en is een subsidie op renovatie van woningen, die gebouwd zijn in 2000 of daarvoor, tot een energieneutraal niveau of ‘nul op de meter’.

10.000 euro voor nul op de meter
De minimale investering bedraagt 25.000 euro, de provincie draagt 20% in de kosten bij, tot maximaal 10.000 euro voor nul op de meter. Ondernemers kregen tijdens een bijeenkomst in ’t Spant in Bussum praktische informatie over financiering en subsidiemogelijkheden. De bijeenkomst werd georganiseerd door de Kamer van Koophandel in samenwerking met de Provincie Noord-Holland.

Bron: Coubouw 23 oktober 2014

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.